YouCall söker platschef

23 nov. 2018

YouCall_CMYK.jpg

YouCall Sverige AB är inget vanligt kontaktcenter. Vi är mycket mer än så. Vi har insett att begrepp som ”telefonist”, ”kontorstid” och ”knappsvar” behövde ersättas med glada, mångsidiga och livs levande människor. Med hjälp av dem finns vi till för dig och dina kunder. Oavsett frågor, tid eller ärende finns vi redo att bidra till framgångsrik service, dygnet runt, årets alla dagar. Vi erbjuder främst telefonbaserade tjänster till kunder i hela Sverige och uppdragen spänner över olika typer av svarstjänster till avancerade ITsupportuppdrag och fastighetsjourer med tillgänglighet dygnet runt. Verksamheten fick större tyngd och kompetens när YouCall Sverige AB bildades 1996 och SOS Alarm gick in som ägare tillsammans med Piteå Näringsfastigheter. Idag är vi cirka 60 årsanställda medarbetare med huvudkontoret på Furunäsets Företagsby i Piteå.

YouCall har en ny befattning till deras verksamhet i Piteå, Platschef. I rollen som Platschef är det viktigt att du har ett affärsorienterat förhållningssätt samt ett proaktivt och strategiskt arbetssätt med ett stort ansvar för egen leverans. Vi ser att du är väl förtrogen med vilka utmaningar en operativ 24/7 verksamhet innebär. Till din hjälp har du kompetenta gruppchefer som tillsammans säkerställer att produktion och verksamhet är enligt övergripande affärs- och verksamhetsmål. Kvaliteten i verksamheten är ett av YouCalls viktigaste fokusområde. Detta för att skapa en hög tillförlitlighet och säkerhet i leveransen. Vi arbetar ständigt med att förbättra oss och eliminera möjligheter till felhantering eller avbrott. Du kommer ha direktrapporterade gruppchefer som tillsammans leder personalgruppen på ca 65 medarbetare.

HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER

Leda verksamheten i Piteå enligt fastställd affärs- och verksamhetsplan och fastställda huvudprocesser

Skapa förutsättningar inom verksamheten för att bemanningsplanering sker på ett optimalt och kostnadseffektivt sätt

Arbeta aktivt med uppföljning och utveckling av kvalitet och effektivitet

Säkerställa att enheten leds effektivt och konsekvent med utgångspunkt i YouCalls gemensamma värderingar

Arbeta aktivt med medarbetarskapet i form av attrahera, utveckla och behålla toppkompetens

I egenskap av ledningsgruppsmedlem aktivt bidra till YouCalls utveckling och måluppfyllelse

Ansvar gällande leveransrelaterade kundkontakter samt merförsäljning av definierade tilläggstjänster

UTBILNING OCH ERFARENHETER

Gärna erfarenhet i ledande befattning med ansvar för produktionsplanering, styrning och utveckling i 24/7/365 verksamhet

Erfarenhet av att driva, leda och följa upp direktrapporterande chefer

Erfarenhet att arbeta och styra verksamhet genom ett tydligt ledarskap

Erfarenhet av att ha budget- och resultatansvar

Ha en mycket god analytisk förmåga och en vana att arbeta med uppföljning av nyckeltal samt affärsutveckling

Du är en självgående person med mod och ett öppet förhållningssätt till att våga pröva dig fram. Du ser vikten av att kommunicera över tiden, internt såväl som externt. Som person och ledare tar du ansvar och är rak, med klar tydlighet, i ditt ledarskap.

Placering på YouCalls moderna anläggning i Piteå.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share:


Kontakta oss

Telefon: 0911-932 00
E-post:info@youcall.se

 

Följ oss på 


Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Dela denna sida
© 2016 YouCall