Kundtjänst

Allt mellan kunnig support och
klarvaken kundtjänst!

I vår fördjupade telefonitjänst agerar vi som er kundservice/kundtjänst/support genom att hantera era ärenden direkt. Det kan vara allt från att ge information om produkter/tjänster, support för e-tjänster, sköta olika typer av tidsbokningar till att hantera hela er kundtjänst, precis som om vi satt hos er.

Kundtjänst

Vi kan hjälpa er att förkorta svarstider för era kunder och spara tid för era medarbetare. Vi tar på oss den keps ni önskar och hanterar samtalen enligt era instruktioner. Vår erfarna och duktiga personal utbildas under en längre eller kortare tid, beroende på vilken kunskapsnivå som krävs för det aktuella uppdraget.

Vi jobbar i ert ärendesystem eller internetbaserade program. Några av de system vi har erfarenhet av att arbeta med är Remotex Applications, Landlord, K2, och Lime CRM.

För att bygga upp rätt lösning för er återanvänder vi den erfarenhet som skapats genom långa relationer med kunder och medarbetare.

Support

Vår kunniga support placerar alltid era kunder där de hör hemma – i centrum, oavsett ärende, fråga eller tid på dygnet
Vi arbetar lösningsorienterat, professionellt och med kvalitet för att möta kundernas behov. Ni kan känna er trygga med att vi handskas med information och uppgifter på ett mycket säkert och professionellt sätt.

Vi kan erbjuda support för e-tjänster, first line IT-support eller andra supporttjänster utifrån ert behov, kontakta oss så hittar vi tillsammans en lösning. Att hjälpa er att öka er tillgänglighet och förbättra er lönsamhet är det vi brinner för.

Bokningstjänst

Vi har har möjlighet att ta emot bokningar och beställningar via ert internetbaserade program. Ni behöver inte vara det stora företaget utan även ett mindre företag kan få sin lösning via oss. Idag har vi nära samarbete med bl a doktorer, advokater, fastighetsbolag och uthyrningsföretag där vi även ombesörjer företagens bokningar utöver sedvanlig telefonpassning.

  • Vi tar emot felanmälningar och beställningar
  • Vi svarar på frågor om era produkter och tjänster
  • Vi jobbar i era egna systemprogram eller webbsystem
  • Vi erbjuder tillgänglighet dygnet runt, årets alla dagar
  • Vår personal utbildas under längre eller kortare tid