Vi gör det med hjärtat

Dygnet runt förmedlar och hanterar vi information på uppdrag av våra kunder. Vårt mål är att skapa tillväxt och trygghet för våra medarbetare, kunder, ägare och för samhället.

YouCall består av ett lag med engagerade medarbetare som hjälps åt. Med oss som partner får ni alltid ett proffsigt bemötande av personal som lyssnar, förstår och löser era problem.

 

KUUSAKOSKI RECYCLING

– Vi kommer nu att kunna avlasta de medarbetare som tagit hand om vår växel fram till idag. Äntligen kan vi fokusera på vår kärnverksamhet och renodla vad vi lägger vår arbetstid på. För oss är YouCall ett tryggt val eftersom de erbjuder den kvalitet, service och noggrannhet som vi inom Kuusakoski eftersträvar hos våra samarbetspartners. Det känns också helt rätt att rusta sig när det kommer till vår tillgänglighet, något som vi ser att kunder och samarbetspartners kommer att ställa högre krav på i framtiden, säger Olov Boman, VD på Kuusakoski Recycling.

”Efter att ha testat flera leverantörer med nattjour utan att vara nöjda, kom vi redan 2007 i kontakt med YouCall. 14 år senare är vi fortfarande lika nöjda och YouCall är numera en av våra viktigaste samarbetspartners.”

– Anders Nobrant, VD Comunit AB

”YouCall hanterar Sveriges informationsnummer 113 13 med stor skicklighet och tillförlitlighet. Vi är tacksamma för ert fina engagemang och er träffsäkra leverans. Tillsammans bidrar vi till ett tryggare och säkrare Sverige för alla.”

– Thomas Nohre, affärschef SOS Alarm

TK ELEVATOR SVERIGE

Samarbetet med YouCall har alltid känts tryggt och vi vet att de har vårt och våra kunders bästa i åtanke. De har en mycket bra tillgänglighet och erbjuder alltid en exceptionellt god service till våra kunder, berättar Anders Bergström, Head of Service på TK Elevator Sverige.

”1177 Vårdguidens e-tjänster vänder sig till Sveriges invånare och har stor komplexitet med stora och snabba svängningar i volymer. Då känns det tryggt och ovärderligt att ha en leverantör som YouCall som har så stort engagemang och stor ansvarskänsla för mig som beställare, våra tjänster men främst för våra användare. Lösningsorienterade och snabba att ställa om vid nya oväntade situationer.”

– Camilla Widmark, Samordnare Support

Hjärt-Lungfonden

Hjärt-Lungfonden är en av Sveriges stora insamlingsorganisationer som samlar in pengar runt forskning om hjärt och lungsjukdomar. YouCall hanterar alla Hjärt-Lungfondens givare.

Det är jätteviktigt för Hjärt-Lungfonden att våra givare får ett professionellt och trevligt bemötande i kontakt med oss. Vi kände redan från början av vårt samarbete att YouCall är en seriös partner eftersom YouCall ägs till stor del av SOS Alarm och att de har 113 13-uppdraget, säger Louise Derk, ansvarig Gåvoservice Hjärt-Lungfonden.