Gör skillnad – Anslut dig till vårt Gåvoservice-team

Är du redo att göra skillnad och bli en del av ett team som stöttar en viktig insamlingsorganisation? Vi söker engagerade och serviceinriktade personer som vill arbeta i vår gåvoservice.

Vi erbjuder dig:
• Fantastiska kollegor som står upp för varandra
• Tryggt stöd och utbildning på plats
• Möjlighet att bidra till samhällsviktiga tjänster

Som en del av vårt team kommer du att hantera och svara på frågor från givare via telefon, e-post och chatt. Vi söker dig som:
• Har erfarenhet av kundservice eller liknande arbete
• Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
• Är empatisk, lyhörd och lösningsorienterad

Anställningen gäller från 29/5 till 13/8 med möjlighet till förlängning om behov finns. Du kommer att arbeta på vårt huvudkontor i Piteå. Arbetstiden är dagtid, måndag till fredag.

Skicka in din ansökan idag via formulär nedan, senast 22/5, eftersom vi rekryterar löpande.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta vår gruppchef Jonas Tuneström på 0911-932 24 eller jonas.tunestrom@youcall.se.

Om YouCall:
YouCall Sverige AB, ägt av SOS Alarm, är ett samhällsnyttigt Contact Center som erbjuder telefonbaserade tjänster inom kundtjänst, support och felanmälan, växel/svarstjänster och gåvoservice till insamlingsorganisationer. Vi är stolta över våra 71 anställda som bidrar till att göra skillnad varje dag.

 

 

    Ansökan

    Dina uppgifter hanteras av YouCall Sverige AB enligt Dataskyddsförordningen (GDPR). Genom att ge ditt samtycke godkänner du att de personuppgifter som du skickar in kommer att hanteras av rekryteringsansvariga på YouCall, dock enbart i rekryteringssyfte. Dina uppgifter tillsammans med eventuella referensunderlag och intervjuunderlag kommer att sparas upp till max två år för eventuella framtida rekryteringsbehov. Du har rätt till att dina uppgifter raderas eller korrigering inom två år om du kontaktar oss. Du kan när som helst skicka in nytt CV för uppdatering av dina uppgifter. Om du har ytterligare frågor angående vår hantering av dina uppgifter når du oss enklast på 0911-93200    captcha