YouCall är en trygg partner som vi ser fram att växa tillsammans med

Den 1a december kommer Hydroscand att koppla om sina telefoner till YouCall som ska hjälpa de inringande att komma i kontakt med rätt resurs gällande Slangexpress. SlangExpress är Hydroscands mobila slangjour som hjälper kunderna på plats med såväl akuta slangbyten som förebyggande underhåll och diagnostik.

– Oplanerade driftstopp kan vara en kostsam historia. Här ska YouCall hjälpa oss att effektivisera processen och underlätta för våra kunder så att deras driftstopp kan kortas ner, eller kanske undvikas helt genom att hjälpa oss med SlangExpress. YouCall är en trygg partner då de har många lyckade samarbeten med andra kunder men främst för att deras medarbetare trivs på jobbet, det känns lovande, berättar André Broström Konceptansvarig för Slangexpress.

-Vi är väldigt glada att få det här förtroendet av Hydroscand. Extra roligt är det eftersom en avgörande faktor varför valet föll på oss var att våra medarbetare har en hög snittanställningstid. Det bidrar till en bred kompetens hos vår personal och ger våra kunder kontinuitet. Det gör mig glad när våra kunder delar våra värderingar och vår övertygelse om att ta hand om våra medarbetare för att kunna leverera en tjänst som andas kvalitet. Det är härligt med samsyn. Hela vägen, berättar YouCalls VD, Anneli Olovsson.

Hydroscand Group finns idag representerade med verksamheter i 20 länder och har en omsättning på ca 246 miljoner Euro (2020). Hydroscand Group har egna enheter för eftermarknad, OEM, rörbockning och specialslang samt en industridivision med verksamhet inom automotive, maskintillverkning och hydroforming.

Globalt har Hydroscand Group fler än 250 slangservicebutiker, över 140 mobila SlangExpress-enheter och fler än 500 återförsäljare. Med över 1 400 anställda, servar de fler än 100 000 kunder i Europa, Asien och Afrika.