Metrisk väljer YouCall

Det är roligt med spännande och innovativa samarbeten. Metrisk är exklusiv partner i Sverige och Norge för den tyska marknadsledande Otto Wöhr GmbH. Företaget utvecklar och producerar kostnadseffektiva automatiska parkeringssystem för bil och cykel.

Metrisk Systemparkering AB med YouCall Sverige ABSimen Plejdrup-Rønningen, Konsulent på Metrisk med Victoria Sandström, Marknadsansvarig på YouCall Sverige AB. Foto: Emil Persson, YouCall Sverige AB.

YouCall ska ansvara för Metrisks kundtjänst över telefon, med fokus att tillsammans med den inringande identifiera och åtgärda problem för att korta ner avbrottstider och förstärka den goda kundupplevelsen.

– Tillsammans med YouCall vill vi kunna erbjuda en god kundupplevelse genom alla moment då det är viktigt för oss att slutanvändaren ligger i fokus. Det ska vara lätt att få den hjälp som behövs och i och med YouCalls tillgänglighet och kompetens inom liknande uppdrag är vi övertygade om att valet om leverantör har landat rätt, säger Simen Plejdrup-Rønningen, Konsulent på Metrisk.

Metrisk & YouCallSimen på besök hos YouCall för att utbilda YouCalls operatörer.

– Vi är väldigt glada att få det här förtroendet av Metrisk. Metrisk lägger stor vikt i sin kundupplevelse, det känns därför väldigt roligt att vi på YouCall får förtroendet att agera som Metrisks ansikte utåt mot sina användare och kunder. Sedan är deras parkeringssystem en väldigt innovativ produkt och jag är säker på att vi bara har sett början av denna framgångssaga, berättar Victoria Sandström, Marknadsansvarig på YouCall.

Metrisk etablerades 2015 och har på kort tid blivit marknadsledande i Norden med en marknadsandel på ca 75 %. De representerar de erkända tillverkarna Wöhr, IdealPark och ATC i Norge, Sverige och Finland. Tillsammans har dessa leverantörer och samarbetspartners installerat över 700 000 parkeringssystem.