Hon blir ny produktionschef på YouCall

Anne-Lene Andersson har en bakgrund som Kundtjänstchef på Alltele, Teamleader på Xzakt Kundrelation och Excellent E-service. Senast arbetade hon som Projektledare på Terminalen men har även under många år arbetat som Projektledare på Nolia.

Anne Lene Andersson, YouCall Anne-Lene Andersson, YouCall.
Foto: Marita Rönnlund

-Jag ser fram emot att tillsammans med YouCalls kompetenta medarbetare och spännande kunder vara en kraft i bolagets utveckling. Det känns motiverande att få arbeta i ett framåtlutat företag som erbjuder service och kundvård i toppklass, säger Anne-Lene Andersson.

YouCall som har sitt säte i Piteå, är ett dotterbolag till SOS Alarm och bildades 1996 men ägdes då av Piteå kommun och SOS Alarm. Sedan mars 2022 ägs företaget helt av SOS Alarm och erbjuder samhällsviktiga tjänster inom kundservice, support och felanmälan, gåvoservice och svarstjänster via telefon, chat och e-post. Kunderna består av kommuner, regioner och privata företag. Ett exempel på uppdrag är teknisk support på 1177, ”1177 E-tjänster” för Sveriges alla vårdgivare och invånare.

-Vi är väldigt glada att Anne-Lene har tackat ja till rollen som YouCalls Produktionschef. Hon har en klockren bakgrund inom CallCenter-branchen med ett starkt kund- och medarbetarfokus som vi vet kommer att bli en stor tillgång för oss som företag, men även för våra kunder, säger Anneli Olovsson, vd på YouCall.

Vid frågor kontakta Anneli Olovsson, VD YouCall
Telefon: 070-665 85 44, e-post: anneli.olovsson@youcall.se