Återvinning Anytime

Pireva och YouCall Sverige AB i nytt samarbete med konceptet ”Återvinning Anytime”

YouCall kommer från och med början av juni svara när invånare som ska in på avfallsanläggningen på Bredviksberget behöver hjälp in till anläggningen. YouCall, som ägs av SOS Alarm och Piteå Näringsfastigheter kommer numera att hantera alla samtal från inringare utanför ordinarie öppettider.

Pireva bidrar i samhällsviktiga verksamheter som vattenförsörjning, återvinning och avloppsrening och de ska vara den mest hållbara och prisvärda leverantören av VA- och avfallstjänster till Piteås kunder. Pireva är en av få avfallsanläggningar i Sverige som har startat en dygnet-runt verksamhet så att invånarna ska kunna lämna sin återvinning oavsett tid på dygnet med konceptet ”Återvinning Anytime”.

-Det är fantastiskt kul att Pireva breddar sina tjänster hos YouCall. Vi sköter sedan tidigare ett flertal av Pirevas tjänster, bland annat växeln och felanmälan. Det är oerhört viktigt att våra kunder är nöjda och glada med det arbete vi utför och att de nu väljer att utöka dessa tjänster känns som ett gott betyg på vårt arbete, säger Victoria Sandström, Marknadsansvarig på YouCall.

-YouCall är en trygg samarbetspartner som vi har haft många års samarbete med, det känns enormt roligt att vi nu ytterligare utökar tjänsterna hos dem, berättar Erik Lundberg, Arbetsledare Bredviksbergets Avfallsanläggning.