Er givarservice är vår hjärteservice

YouCall är en seriös partner som förstår hur viktigt det är att dina givare får rätt bemötande av engagerade medarbetare. Vi frigör tid för dig att fokusera på det du är bäst på samtidigt som du är trygg i att dina givare blir väl omhändertagna.

Gåvo/Givarservice

Nära samarbete och att vi förstår din verksamhet är viktigt för oss. Våra medarbetare får utbildning i att jobba utifrån vad som är viktigt för dig.

För att ge dig och dina givare bästa service jobbar vi aktivt med att hitta förbättringar i arbetssätt, rutiner och system. Vår personal förstår vikten av att ge givaren en fint och respektfullt bemötande.

YouCall hjälper dig att bli mer tillgänglig. Du får tid att fokusera på andra arbetsuppgifter medan vi besvarar dina samtal, mail och chatt. Vi hanterar administration såsom registrering av gåvor, pg/bg betalningar, autogiromedgivanden och annat.

Hör av dig, vi vill gärna veta mer om just dina behov.

Varför YouCall?

Seriös partner – ägs av SOS Alarm och hanterar nationella informationsnumret 113 13

Frigör tid för dina egna resurser att fokusera på det ni är bäst på

‣ Hjälper dig hitta förbättringar och effektiviseringar

‣ Administration för alla dina behov – registrering av gåvor, pg/bg betalningar, autogiromedgivanden mm.

Vad säger kunderna?

Hjärt- Lungfonden

”Det är jätteviktigt för Hjärt-Lungfonden att våra givare får ett professionellt och trevligt bemötande i kontakt med oss. Vi kände redan från början av vårt samarbete att YouCall är en seriös partner eftersom YouCall ägs till stor del av SOS Alarm och att de har 113 13-uppdraget.”
– Louise Derk, ansvarig Gåvoservice Hjärt-Lungfonden.