Novair väljer YouCall som Krisberedskapspartner

YouCall kommer vid en allvarlig olycka eller tillbud att stötta Novair i att besvara frågor om händelsen och ge en nulägesbild åt oroliga anhöriga.

Peter Bjarnesand, NovairPeter Bjarnesand, Director Ground Operations, Novair. Foto: Novair

–  YouCall är en partner som vi snabbt fick ett stort förtroende för. De är noggranna, erfarna, proaktiva och har ett serviceinriktat mindset som tilltalade oss när vi valde leverantör till vår Emergency Response Organisation. Vi delar samma syn på kvalité och vikten av ett tryggt och stabilt bemötande, berättar Novairs Director Ground Operations, Peter Bjarnesand.

Novair grundades 1997 och är idag en del av Jet Nordic Group AS. Novair är flygleverantör till skandinaviska researrangörer och flyger till resmål vid Medelhavet, Kanarieöarna och Egypten.

– Det här är ett ärofullt uppdrag att få förtroendet att arbeta med. Jag ser YouCalls breda kompetens i att ge ut validerad information till människor i en svår situation eller en kris som en stor fördel och något vi är skickliga på. Det känns meningsfullt att få bidra, berättar YouCalls VD Anneli Olovsson.

Vill du veta mer om våra tjänster kan du läsa det här!

Anneli Olovsson och Victoria Sandström på YouCallVictoria Sandström, Marknadsansvarig och Anneli Olovsson, VD på YouCall.