Pite Hamn och Youcall i nytt samarbete

Nya röster. YouCall, som ägs av SOS Alarm och Piteå Näringsfastigheter AB kommer framöver att hantera Piteå Hamns växel och hjälpa de inringande till rätt person eller funktion. Tanken är att även kunna svara på enklare frågor som inte behöver kopplas vidare.

Det är jätteroligt att Piteå Hamn väljer att kliva in i YouCall-familjen och låter oss ta hand om de som ringer och söker någon på företaget via deras växelnummer. Ett fint förtroende som vi ska förvalta väl, berättar YouCalls VD, Anneli Olovsson.

Piteå Hamn är ett växande transportnav som förvaltar och utvecklar Piteå Port & Hub. Ca 80 % av godsflödena består av skogsprodukter som är företagets ryggrad. Piteå Port & Hub har regionens mest diversifierade och kompetenta logistikcentrum med avgörande betydelse för skogsindustrins konkurrenskraft i norra Sverige.

-Det känns bra att vi frigör ännu mer tid till vår kärnverksamhet. Då ett flertal andra PIKAB-bolag samt Piteå kommuns växel ligger hos YouCall så kändes det som en logisk och trygg lösning även för oss, berättar Ulrika Nilsson, VD, Piteå Hamn.

YouCall erbjuder telefonbaserade tjänster inom kundtjänst, växel och svarstjänster, support, felanmälan, kristjänster och jourtjänster, dygnet runt.​