Åsa Nordmark blir YouCalls nya Business Controller

Åsa Nordmark anställs som Business Controller på YouCall, ett dotterbolag till SOS Alarm som även ägs till 30 % av Piteå Näringsfastigheter. Åsa kommer närmast från Sunpine där hon arbetat som Ekonomichef och under en period även som HR chef.

-Jag är otroligt glad att Åsa tackat ja till att följa med på YouCalls tillväxtresa. Hennes profil är perfekt för oss i och med sin breda erfarenhet av controller-yrket och hennes tidigare erfarenhet som ekonomi och HR-chef. Hennes bredd är en stor styrka för oss alla på YouCall. Jag är övertygad om att hon kommer att bli ett fint tillskott till vårt härliga team med sin analytiska förmåga och hennes positiva personlighet. Åsa är mycket efterlängtad, berättar Anneli Olovsson, VD på YouCall.

– Jag ser jättemycket fram emot att börja på YouCall som för mig är en ny och spännande verksamhet där den största och viktigaste tillgången är personalen. YouCall är inne i en spännande tillväxt- och utvecklingsresa som jag längtar efter att få vara delaktig i. Jag känner att jag har den erfarenhet och kompetens som krävs för att kunna vara delaktig i att lyfta företaget ännu en nivå.

Åsa tillträder sin nya tjänst den 1 juni 2021.